Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

"Ik at niet gezond of soms zelfs helemaal niet"

PowerSlilm ervaring

 

Ron Hollander, 40 Jaar uit Hoofddorp

Mijn naam is Ron en ik ben 40 jaar. Door ons drukke gezinsleven met twee dochters van 6 en 8 jaar schoot het gezonde eten/leven er totaal in bij mij. Ik gaf mezelf geen tijd meer om gezond of überhaupt te eten.

Ongeveer 5 jaar geleden werd er bij mij ernstige slaapapneu geconstateerd waarvoor ik nu nog steeds wordt behandeld door middel van een luchtpomp en een masker. Daarnaast was mijn energie ver te zoeken. Wanneer ik thuis kwam van mijn werk plofte ik op de bank. Mijn humeur werd er ook niet beter op en ik had nergens meer zin in.

Ik wilde graag een gezonder leefpatroon. Na verschillende diëten geprobeerd te hebben viel ik steeds weer terug in mijn oude "slechte" leefpatroon. Toen ik een aantal foto’s van mezelf zag wist ik het zeker, nu moet er écht iets gebeuren. Ik besloot op zoek te gaan naar een dieet wat bij mij past. Toen ik op internet op zoek ging kwam ik bij PowerSlim terecht. 

Ik besloot mijn coach te bellen en we planden een eerste kennismakingsgesprek. Tijdens het intakegesprek sprak de professionele houding van mijn coach mij erg aan. Ze denkt met me mee en kijkt wat haalbaar voor mij is. Daarnaast is ze altijd erg betrokken. Ook dat ik haar een WhatsApp berichtje kan sturen als ik hulp nodig heb, is een prettig idee. Onze wekelijkse afspraak is voor mij erg belangrijk, dit zorgt ervoor dat ik niet terugval in mijn oude gewoontes en vormt een stok achter de deur.

Intussen ben ik ruim een half jaar geleden gestart met PowerSlim. Ik heb geleerd mijn eet- en leefpatroon aan te passen. In het begin was dit erg wennen, maar ik merkte al snel resultaat waardoor ik nog meer gemotiveerd werd. Ik voel mij nu zoveel beter!  

Door PowerSlim en de professionele begeleiding van mijn coach ben ik letterlijk een totaal ander mens geworden.

Ron voor- en na

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren