Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

PowerSlim Balance satésaus

Als je aan barbecueën denkt, dan denk je vaak meteen aan satésaus. Helaas is dit meestal een ongezonde keuze, maar daar hebben de PowerSlim diëtisten iets op gevonden! Speciaal voor PowerSlim Balance ontwikkelden zij een verantwoorde satésaus met echte stukjes pinda!

De satésaus is minstens net zo lekker als satésaus uit de supermarkt, maar hij bevat maar liefst 73% minder koolhydraten. Een eetlepel satésaus van PowerSlim Balance bevat slechts 1 g koolhydraten en 2 g vet, dus deze smaakmaker mag niet ontbreken bij de barbecue! Geniet van een varkenshaasspiesje of kipspiesje met satésaus, of maak een heerlijk Aziatisch gerecht met de PowerSlim Balance sojarijst en een beetje saté

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren