Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Over Monique

Ik ben Monique van Limborgh, 38 jaar en woon samen met mijn vriend Dennis in Bergschenhoek. 

Ervaringsdeskundige

Zelf ben ik jaren op zoek geweest naar een goede balans in mijn voeding. Ik heb het prikkelbare darm syndroom (PDS komt in de Nederlandse bevolking voor bij 15 tot 20% van de vrouwen en 5 tot 20% van de mannen) en kreeg op een gegeven moment van bijna alle voeding buikpijn. Door een eetdagboekje bij te houden en meer ritme en regelmaat in mijn dagelijkse leven aan te brengen ben ik erachter gekomen wat ik wel en niet kan eten. Dit gaat uiteraard gepaard met vallen en opstaan! Meer beweging en minder stress kunnen de klachten verminderen en uiteraard een gezond voedingspatroon. Ik heb mijn balans gevonden. Ik wil graag mijn kennis en passie voor gezonde en verantwoorde voeding met je delen. Door een gezond voedingspatroon en een andere levensstijl te hanteren ga je beter in je vel zitten, je fitter voelen, je huid zal mooier en gladder worden en je lichamelijke klachten kunnen in combinatie met beweging verminderen.

Opleidingen

Ik heb mijn bachelor-diploma Culturele en Maatschappelijke Vorming in 2004 behaald en ben daarna 13 jaar werkzaam geweest in de Financiële dienstverlening. In deze periode heb ik verschillende opleidingen gevolgd op het gebied van coaching, voeding en gezondheid. Momenteel ben ik bezig aan een HBO opleiding Voedingsdeskundige en volg ik de training om (Emotie-eten de baas) specialist te worden. Daarnaast volg ik diverse workshops op het gebied van lifestyle en coaching. Sinds 2011 mag ik mij gecertificeerd voedingscoach van PowerSlim noemen! Ook hiervoor heb ik verschillende academies gevolgd en mijn certificaten behaald. Ik wil mijzelf graag blijven ontwikkelen en vind het prettig om kennis op te doen om te groeien als mens en als coach. 

Voedingscoach

Naast begeleiding bij het afvallen, leer ik je hoe je gezond moet eten en om je streefgewicht te behouden. Ook ben ik de stok achter de deur, je coach die je oppept en je motiveert om vol te houden. Ik wil ook jou blij de deur uit zien lopen na het behalen van je streefgewicht.

Lifestyle coach

Het is echt mijn passie om met mensen te werken, goed te luisteren, te adviseren en te begeleiden. Zowel op het gebied van voeding als op het gebied van lifestyle. Ben jij ook toe aan verandering? Investeer in jezelf door aan de slag te gaan met jouw leefstijl. Neem de regie over je gezondheid weer in eigen hand!

Ik help je graag.

                           

               

                                                                                                        

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren