Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Lisette "Ongelukkig en te zwaar, naar stralend dit jaar!"

PowerSlim ervaring

 

Lisette Lokkers

"Ook tijdens de feestdagen weet ik de balans te houden!"

Ik ben altijd al wat langer geweest en op jonge leeftijd kreeg ik vrouwelijke vormen, maar geen overgewicht. Toen ik ging samenwonen ging het mis. Maar ook een drukke baan en een sociaal leven, waarin vaak etentjes en borrels worden georganiseerd, hebben daar niet aan bijgedragen. Ik zag de weegschaal richting de drie cijfers gaan en schrok hier zo erg van dat ik besloot dat er nou eindelijk iets moest gebeuren. Via een collega hoorde ik over PowerSlim en hoe dit haar leven heeft veranderd. Ik ben direct opzoek gegaan naar een PowerSlim coach bij mij in de buurt.

Met PowerSlim mag je regelmatig eten, heb je geen hongergevoel en de variatie aan PowerSlim producten is erg fijn. Het was voor mij daardoor ook makkelijk vol te houden. Daarnaast kreeg ik extra motivatie doordat ik al snel resultaat had. Nu in de laatste fase merk ik dat het soms wat moeilijker is om de balans te vinden en daar helpt mijn coach mij weer goed bij.

Met mijn coach had ik een erg goede klik! Wekelijks contact was erg prettig. Ik zit nu in de laatste fase en heb daarmee mijn doel nog voor de feestdagen bereikt! Ik voel me goed, energiek, fit en ben weer gelukkig als ik in de spiegel kijk! Doordat ik nu bewuster bezig ben met mijn gezonde leefstijl en goed voor mijn lichaam zorg, ga ik er zeker voor om mijn gewicht stabiel te houden.

Lisette

Afslanken doen we samen!

Ik ben Monique van Limborgh, jouw PowerSlim coach in Ridderkerk en omgeving.

Wil jij gewoon lekker blijven koken, gezellig met je gezin mee-eten en tóch afslanken? Op een manier die je makkelijk kunt volhouden? En vind je het fijn om daarbij persoonlijk begeleid te worden? Ik ben er om je te helpen. 

PowerSlim: samen naar een goede balans

  • Mijn persoonlijke hulp en begeleiding
  • Je ziet snel resultaat
  • Niet alleen shakes, ook vaste voeding, zoals vlees, vis en brood
  • 's Avonds gewoon mee-eten met het gezin
  • Het grote aanbod aan producten
  • 5 tot 7 eetmomenten per dag
  • Wetenschappelijk onderbouwd

Hoe kan ik je helpen?

De beslissing om af te gaan vallen, is een hele stap. Mijn begeleiding gaat verder dan alleen ons wekelijke contact tijdens een weegmoment. Ik ben er voor je in leuke en in moeilijke tijden. Ik ben je coach die je oppept en zorgt dat je je motivatie weer vindt om verder te gaan. Samen zorgen we ervoor dat jij je doel/ steefgewicht gaat behalen.

Wil jij dat ook en ben je benieuwd wat voor soort maaltijden je zoal kunt bereiden?

Ontvang vrijblijvend vijf koolhydraatarme recepten per e-mail!

Recepten ontvangen

Vragen over de recepten? Neem gerust even contact met met op!

Persoonlijk kennismaken?

Samen met jou bekijk ik graag of het PowerSlim programma ook iets voor jou is. Neem dus vooral contact met me op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Afspraak maken

Of pak gewoon de telefoon en bel 085- 04 70 542.

If you can dream it, do it!

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren