Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Kokos-cacaoballetjes 

Van deze kokos-cacaoballetjes kan je lekker en gezond snoepen. Ze zijn makkelijk te maken, snel klaar en je hebt maar 5 ingrediënten nodig. Een schaaltje met deze gezonde balletjes staat ook leuk op je versierde kersttafel. Hiermee scoor je gegarandeerd!

INGREDIËNTEN: (voor 10 balletjes)
90g amandelen
75g (Medjoul) dadels
2 eetlepels rauwe cacao
1 eetlepel kokosolie
2 eetlepels kokosrasp

BEREIDING:
Laat de dadels vooraf minstens een uur weken in water.

Maal de amandelen eerst fijn. Giet het water van de dadels weg, snij ze in stukjes en doe samen met de amandelen, de rauwe cacao en gesmolten kokosolie in de keukenmachine of blender en laat draaien tot er een pasta ontstaat. Daarna neem je een theelepel van het mengsel en je rolt er kleine balletjes van. Dan de balletjes nog door de kokosrasp rollen en je gezonde snoepjes zijn klaar!

Voor de PowerSlimmers onder jullie, toegestaan vanaf fase 2C.

Eet smakelijk!

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren