Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Anouk "De complimentjes over hoe ik er nu uitzie maken het helemaal af!"

MooiSlank ervaring

 

Anouk uit Zoetermeer

Na zelf diverse pogingen geprobeerd te hebben om af te vallen zonder succes, had ik besloten om er hulp bij te vragen. Via via kwam ik terecht bij MooiSlank. Ik kon al snel terecht voor een uitgebreid adviesgesprek. Na dit gesprek was ik overtuigd en heb ik de stap gezet!

Zoals iedereen begint, ben ook ik begonnen met het “starterspakket”. Ik heb bijgehouden wat ik wel en niet lekker vond. Het is een uitgebreid pakket met heel veel verschillende producten.

Waar ik het meest bang voor was namelijk omgaan met hongergevoel, bleek achteraf helemaal niet nodig te zijn geweest. Vooral in de eerste fase heb ik nauwelijks tot geen honger gehad. Hierdoor is het heel goed vol te houden. Naarmate je langer bezig bent en meer "gewone" voeding mag eten wordt het wel ietsje lastiger. Gelukkig kon ik dit bespreken met Monique en had zij tips om het makkelijker vol te houden door kleine aanpassingen in mijn voeding.

Ook het bestellen van producten gaat op een hele simpele manier. Je kan zelf aankruisen op de bestellijst wat je wilt hebben voor de komende week. De prijzen staan erbij dus je kan precies zien wat je eraan uitgeeft.

Ik ben inmiddels een kleine 14 kilo afgevallen in 5 maanden en zit al onder mijn streefgewicht. Ik ben er hier erg blij mee. Voel me sterker en zelfverzekerder.

De complimentjes over hoe ik er nu uitzie maken het helemaal af.

Ik ben erg blij met de begeleiding van Monique. Zij heeft me al die tijd bijgestaan en leefde echt met me mee tijdens het hele proces.

Monique bedankt!!!

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren