Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 

Belinda Sebus, 46 Jaar uit Ridderkerk


"Na 1,5 jaar ben ik 55 kilo afgevallen en ik voel me echt super!*"

Donderdag 11 april was voor Belinda een bijzondere dag. Na 1,5 jaar van discipline en op haar eten letten showt ze haar nieuwe figuur tijdens een fotoshoot bij Two Stories Boutique in Dordrecht. Voor Belinda geen wijd zittende kleding meer en niet alleen shoppen bij grote maten winkels. Haar figuur mag gezien worden!

Op 13 juli 2017 hadden Belinda en ik onze eerste afspraak tijdens een kennismakingsgesprek. Inmiddels is ze ruim 55 kilo afgevallen en gaat ze nog langzaam door in de stabilisatiefase. Het liefst wil ze nog 4 á 5 kilo kwijt. Haar doel is behaald! Dit is haar gelukt door het volgen van de PowerSlim Afslankprogramma bij MooiSlank in Ridderkerk. 

MooiSlank vond dat deze geweldige prestatie beloond moest worden met een metamorfose en fotoshoot. 's Morgens vroeg zat Belinda al in de visagie, gedaan door Marjan van ME-Salon, gekleed door Miranda en Carolien van Two Stories Boutique in Dordrecht en Femke van BYFEMKE heeft de foto's gemaakt. We kunnen spreken van een geslaagde dag en een stralende Belinda!

Belinda:

Na een foto van mezelf te hebben gezien schrok ik me rot en herkende ik mezelf totaal niet meer. Er moest iets gebeuren... Een vriendin van mij was met succes 10 kilo afgevallen met het PowerSlim programma. Door haar enthousiasme over PowerSlim heb ik een afspraak gemaakt voor een kennismakingsgesprek bij Monique van MooiSlank in Ridderkerk.

Onder lijnen/ diëten verstaan de meeste mensen afzien, honger hebben en weinig eten. Dat is dus zeker niet het geval. Met PowerSlim kan je gewoon 6x per dag eten en het is nog lekker ook. Mijn eetpatroon is veranderd en ik mis, bijvoorbeeld chips en chocolade niet, omdat je er bij PowerSlim prima vervanging voor hebt. Feestdagen en etentjes lukt ook prima. Ook heb ik het sporten/wandelen weer opgepakt en dat gaat me nu veel beter af.

Na 1,5 jaar ben ik 55 kilo afgevallen en ik voel me echt super! Natuurlijk heb ik het zelf gedaan, maar zonder de steun van mijn ouders, vrienden en mijn PowerSlim coach Monique was het zeker een stuk moeilijker geweest.

Als ik het kan, kan jij het ook!

Belinda

 

 
 

Afvallen met PowerSlim bij MooiSlank

Wil jij ook een paar kilo kwijt en het liefst voor volgend jaar zomer? Het is Belinda gelukt, dus het gaat jou ook lukken! En ik help je daarbij. Als je nu start met PowerSlim ben jij voor de zomer weer in shape en kan ook jij weer zelfverzekerd in je zomerkleding rondlopen.

Wat is PowerSlim?

PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat erop gericht is om je streefgewicht te behalen én behouden. 

  • je ziet snel resultaat
  • niet alleen shakes, ook vaste voeding, zoals vlees, vis en brood
  • 's avonds gewoon mee- eten met het gezin
  • veel variatie
  • 5 tot 7 eetmomenten per dag
  • wetenschappelijk onderbouwd

Hoe kan ik je helpen?

De beslissing om af te gaan vallen, is een hele stap. Mijn begeleiding gaat verder dan alleen ons wekelijke contact tijdens een weegmoment. Ik ben er voor je in leuke en in moeilijke tijden. Ik ben je coach die je oppept en zorgt dat je je motivatie weer vindt om verder te gaan. Samen zorgen we ervoor dat jij je doel/ steefgewicht gaat behalen.

Wil jij dat ook? 

Plan hier je kennismakingsgesprek

If you can dream it, do it!

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren