Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Arno "Mannen, dieten is geen vrouwending. Neem de stap op weg naar een gezond en energieke toekomst" 

MooiSlank ervaring

 

Ik ben Arno Carnas, 52 jaar en vrachtwagenchauffeur.

Afvallen? Diëten? Dat is toch alleen voor vrouwen. Wij mannen zeggen altijd dat goed gereedschap een afdakje nodig heeft. Behalve als het afdakje een overkapping wordt dat het zelfs je schoenen drooghoud als het regent.

Toen de weegschaal tegen de 100 kilo aangaf was het tijd voor actie. En alsof het zo had moeten zijn. Twee goede vrienden (die ik een tijdje niet had gezien omdat zij in het buitenland wonen) waren al een tijdje aan het PowerSlimmen en de resultaten waren spectaculair. Hij -30 en zij -20 kilo. Na uitgebreid gesproken te hebben hoe zij dat voor elkaar hadden gekregen werd ik super enthousiast en ben direct op zoek gegaan naar een coach. Zo ben ik bij Monique van Limborgh terecht gekomen. Na een uitgebreid intake gesprek zijn we tot een plan van aanpak gekomen. Ik nam het starterspakket mee en ging er vol in.

De eerste week was wel wat wennen, zeker om de eetmomenten te bepalen. Daar bood te timer op een telefoon uitkomst. Gewoon elke 2 uur laten afgaan en je loopt keurig op schema.

De resultaten bleven niet lang uit. De eerste week al anderhalve kilo eraf. Dat werkt zo motiverend dat het totaal geen moeite kost om het vol te houden. Als je, net als ik, in de ploegendienst werkt vergt het wel enig aanpassen. Maar met de hulp van mijn coach hebben we een goed eetschema kunnen maken zodat ik in de avond/nacht uren toch voldoende eetmomenten had.

Nu zijn we 11 weken verder en het resultaat mag er zijn. Op dit moment staat de teller op -20 kilo! Ik zit nu in fase 3c en staat de weegschaal voor het eerst in 25 jaar weer op 79 kilo.

Nu is het tijd om te stabiliseren en op gewicht te blijven. Ik blijf nog een jaar lang maandelijks bij mij coach langsgaan om te kijken of alles stabiel blijft.

Dus mannen, diëten is geen vrouwending. Neem de stap op weg naar een gezond en energieke toekomst.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren